Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Търси:    

822448 Публикации в 19668 Теми от 20122 Членове
Последен член: robertitaa
 |  Актьори  |  За актьорите (Модератори: ...:: Liusi ::... {ClUb MEIERhuana & FANATIzum}, •DrEaMs GiRl•, soraq)  |  Тема: Нова версия на “Mi gorda bella” започва през април 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: Нова версия на “Mi gorda bella” започва през април  (Прочетена 163 пъти)
Stefania
Цербер
Администратор
*

Рейтинг +312/-68
Неактивен Неактивен

Публикации: 5223

Ел. поща
Нова версия на “Mi gorda bella” започва през април
« -: Февруари 08, 2010, 01:50:12 pm »

Телевиса работи по производството на мексиканската версия на хитовата венесуелска теленовела "Mi gorda bella".

Актьорите, които ще вземат учатие в новото начинание са Валентино Ланус, Сесар Евора, Алексис Айала, Роберто Паласуелос, Гретел Валдес, Алтаир Харабо, Рикардо Маргалеф, Лаура Флорес и Ариадне Диас и др.

Теленовелата ще започне през април на мястото на “Hasta que el dinero nos separe“.
Активен
™† Lara Fabian†™
Eliii
Запалянко
**

Рейтинг +192/-176
Неактивен Неактивен

Публикации: 14487

Leonor....

Re: Нова версия на “Mi gorda bella” започва през април
« Отговор #1 -: Април 05, 2010, 06:38:46 pm »

Не знам какво да кажа.Писна ми от копия на уникални теленовели.Но пък от друга страна Телевиса отново ще трупат рейтинг. Grin
Активен

Eda
Чест потребител
**

Рейтинг +2/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 255

Ел. поща
Re: Нова версия на “Mi gorda bella” започва през април
« Отговор #2 -: Април 16, 2010, 04:49:41 pm »

Днес съм критично настроена.  1plain Няма да е по-хубава от оригиналната с Нати.
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
 |  Актьори  |  За актьорите (Модератори: ...:: Liusi ::... {ClUb MEIERhuana & FANATIzum}, •DrEaMs GiRl•, soraq)  |  Тема: Нова версия на “Mi gorda bella” започва през април « назад напред »
Отиди на:  

| Powered by SMF 1.0.13.
© 2001-2006, Lewis Media. All Rights Reserved.
Реклама  |  Контакт