И аз като вас много съм много запален по този сериал и затова записвам сериите които мога. Всички серии които имам аз ще ъплоадвам в Интернет, така че ще може да ги теглите директно (без да има нужда да чакате сийд). Защото единственото ми желание е да съберем малките късчета от целия филм и да попълним всички липсващти места и епизоди. Затова искрено се надявам всички приятели тук да помогната за това. Ето и епизодите с които аз разполагам и които ще ъплоадна:
Епзиод 1 (Добро качество) Епзиод 7 (Не много добро качество) Епзиод 8 (Не много добро качество) Епзиод 12 (Не много добро качество) Епзиод 13 (Не много добро качество) Епзиод 14 (Сносно качество. Записно от Интернет) Епизод 18 (Откъс - 6 мин.) Епзиод 27 (Откъс – 5 мин.) Епизод 31 (Сносно качество. Записно от Интернет) Епзиод 37 (Откъс – 13 мин.) Епзиод 38 (Лошо качество) Епзиод 39 (Не много добро качество) Епзиод 42-43 (Не много добро качество) Епзиоди 44, 45, 46, 48, 49 (Лошо качество) Епзиод 47 (Откъс – 10 мин.) Епизоди от 50 до 67 (Перфектно качество)* Епзиод 68 (Сносно качество. Записно от Интернет)* Епизоди от 69 до 72 (Перфектно качество)* Епзиоди от 74 до 80 (Перфектно качество)*
Епзиодите които имат този знак накрая „*” са мои записи.
За да се уверите в думите ми, ъплоаднах 67-ми епизод в интернет:
Може да го теглите с максимална скорост. По същия начин много скоро ще ъплоадна всички епизоди, така че наслаждаваите се. Единствената ми молба към вас е до тези които имат липсващите епзиоди, например от Zamunda.NET ги има до 43, но нямат сийд. Ако някой разполагат с тези епизоди нека пишат тук. Също така аз се интересувам и от различните версий на епизодите. Защото в някои от тях има пропуснати моменти и т.н. В следващият си пост ще дам лесен и бърз начин как епизодите които са по 500 МБ да бъдат лесно компресирани до 270 МБ и шернати в интернет, както и как да записвате епизодите он-лайн. Много ще се радвам ако ми помогнете да направим цялата колекция. Ето един план за тези които искат да помогнат в записването какво трябва да направим:
1. Да съберем липсващите епизоди без значение качеството, важното е да са цели. 2. След това аз ще прегледам в кои серии липсват кадри и т.н. 3. И най-някрая ще потърсим серийте с лошо качество с добро такова. Ако няма такива. Ще потърсим и на испански и ако се намерят тогава просто ще направим следното: Ще дублираме аудиото на епизода с добро качество с аудиото от БГ епзиода и по този начин ще имаме епизодите с отлично качество.
Ще започна да ъплоадвам сериите които имам отпред назад. Така че ще започна с последния 80-ти епзиод.
много ти благодаря Tiger Lilov радвам се 4е 6те слага6 сериите достапни за всеки особено за тези които немогат да го гледат или немогат да теглят т замундата мога да ти помогна само с 4аст от серия имам 42 края ако ти е необьодима само ми пи6и няма6 никакав проблем 6том се отнася за такова жайно не6то и наи ве4е 4е е за наи готиния сериал раз4итай на мен
Някои може ли да даде линк към днешният 131 епизод.
Активен
Mi Gorda Bella,Estrambotica Anastasia,La Tormenta,La Mujer El En Espejo,Pasion De Gavilanes,El Cuerpo Del Deseo,Te Voy A Ensenar A Querer,Amor a palos,Amores de Mercado,Corazon Partido,Por amor a Gloria,Prisionera,La Venganza,Tierra de Pasiones,Prison Break